Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

studying is an easy thing to do

Φέτος είπα ότι, πάνω απ' όλα, θα είμαι φοιτητής. Που σημαίνει ότι έχω πλάνο να πηγαίνω στα μαθήματα, να προμηθεύομαι ύλες και σημειώσεις στην ώρα μου και να μην αρχίζω το διάβασμα τρεις μέρες αφού αρχίσει η εξεταστική. Γι' αυτό και είπα να το αρχίσω πέντε μέρες πριν.
Πήρα τον κώλο μου κι ανέβηκα στην Νομική, γιατί στο σπίτι έχω τρυπάνια. Και, σου λέει, άλλο γκλάμουρ η Νομική, πας εκεί, βλέπεις την σχολή την μεγάλη με το φουαγιέ σαν εμπορικό κέντρο, ανοίγει το μάτι σου.
Ρωτάω πού είναι το αναγνωστήριο, με στέλνουν δυο ορόφους πάνω. Πουθενά το αναγνωστήριο. Ρωτάω ξανά, μου λέει "στον κάτω όροφο, αριστερά, αλλά αν θες ησυχία, να πας στην βιβλιοθήκη". Αυτή ευτυχώς ήταν μπροστά μου.
Η βιβλιοθήκη ωραία, ήσυχη, μέχρι που πλάκωσαν τα τσόκαρα. Νομικάριες σου λέει μετά, επίπεδο. Σκατά επίπεδο, εγώ να διαβάζω μακράν το πιο ηλίθιο βιβλίο ανθρωπολογίας που έχει βγει ποτέ, κι αυτές από δίπλα να κουτσομπολεύουν. Κι επειδή δεν μου 'φταναν οι κλώσες στο διπλανό τραπέζι, πλάκωσαν τρεις ακόμα στο δικό μου. Τώρα να πεις "κορίτσια, τον πούλο σας" είναι και αγενές, και δεν έχεις το δικαίωμα, δημόσιος χώρος είναι. Αλλά ούτε καν η ελάχιστη ευγένεια να ρωτήσουν αν μπορούν να κάτσουν.
Κι άντε να ήταν μουνάρες γοητευτικές ανεξάρτητες γυναίκες, να το ανεχτώ. Δεν ήταν, όμως.
Δεν ήταν.
Βγήκα από την Νομική απογοητευμένος. Δεν θα έβρισκα πουθενά ήσυχο μέρος να διαβάσω;
(το αφήνω με cliffhanger, άσχετα που δεν υπάρχει συνέχεια-- ΔΕΝ θα βρω ήσυχο μέρος να διαβάσω)

Επίσης, καλύπτω την ανάγκη σας για οπτικό υλικό με ΑΥΤΟ
το οποίο είναι γραμμένο στην στάση της Νομική, και μπορεί να με κάνει να σκεφτώ μόνο πόσο κωλόφαρδος είναι αυτός ο Άγγελος. Κι αυτό ίσως--

Είμαστε διάσημοι και στο youporn. Και με καλή βαθμολογία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου