Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

window shopping and MORE CYBER LOVE!

Disclaimer: Αυτή η ανάρτηση είναι ευγενική προσφορά του γείτονα, μιας και είμαι στην Καβάλα και δεν έχω νετ.

Καθώς κοιτούσα το κινητό μου, το μάτι μου έπεσε σε κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα δυο βδομάδες πριν και είχα σκοπό να ανεβάσω, αλλά δεν πρόλαβα ποτέ λόγω ταξιδιωτικών υποχρεώσεων (βλ. επόμενο ποστ σε λίγες μέρες).
Κι επειδή, "χρονιάρες μέρες" (σιχαμένη φράση), νιώθω γενναιόδωρος, αυτή είναι η τελευταία δόση κομοτηναίικιας μαλακίας πριν το ευλογημένο 2011, το οποίο με ενημερώνει ο κολλητός μου πως θα είναι ευεργετικό για εμάς τους υδροχόους. Μια ευεργεσία ο συγκεκριμένος υδροχόος την χρειάζεται (και δεν είναι ο μόνος). Επίσης, μια μικρή δόση ονλάιν καφρίλας σε chatroom, με την γνωστή και μη εξαιρετέα περσόνα Καρμέλα.

Αυτή η κούκλα υποτίθεται πρέπει να προσελκύει κόσμο. Σωστά;

Διαμάντια στην Ερμού. Το νέο PlayPower 3, παίζει και BluRay! 
Νοt.

Κι ένα ευχάριστο διάλειμμα, μαζί μ' έναν καφέ της παρηγοριάς για την λατρεμένη συνταξιούχα.


Περισσότερες σατανικές κούκλες, αυτή τη φορά σε κατάστημα εσωρούχων, η εικονιζόμενη ετοιμάζεται να καστάρει κάποιο δαιμονικό spell. Απ' την φάτσα την κόβεις πόσο κακιά είναι. 

Κι εδώ ένα δημιούργημα που ικανοποιεί όλα τα γούστα! Τι να πει κανείς για το πρόσωπο, τον γκοθ κορσέ και τα γάντια, τι να πει κανείς για τις ζαρτιέρες. Ένα αληθινό έργο τέχνης, που θα 'πρεπε να φυλάσσεται σε μουσείο και να διδάσκεται στα σχολεία!

Και για να κλείσουμε αυτό το όχι και τόσο εμπνευσμένο ποστ (είμαι κουρασμένος, έχω κάνει του κώλου τα ταξίδια σε μια βδομάδα, έχω χάσει τα γυαλιά μου, είναι μεσάνυχτα κι έχω κάνει και μια κακιά πράξη), να τι απαντάς όταν ένας δίδυμος έρθει να σου την πέσει στο τσατ χωρίς ντροπή.

αυτά. Θω out. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου